Loading...
Tietoja meistä2019-03-07T21:08:05+02:00

Väestönsuojelua vuodesta 1994

OTA YHTEYTTÄ

Taustaa:

FinnFort on tuotemerkki, joka muodostui Suomen Turvakauppa Oy:n, sekä Insinööritoimisto  Vojox Oy:n yhteisestä visiosta.

Vojoxin päävastuu on tuotekehitys, sertifioinnit sekä asiakas-/projektikohtaiset suunnittelutyöt.

Suomen Turvakauppa  vastaa tuotteiden myynnistä, varastoinnista sekä toimituksista. Turvakauppa on perustettu 2008 ja on tehnyt kannattavaa kasvua alusta asti. Asiakasreferenssejämme mm. SOK, Ahlsell, Etra, Onninen, IKH, Puolustusvoimat, Punainen Risti (Suomi ja Saksa).

Finnfort tuo väestönsuojeluun tuoretta otetta. Olemme innovoineet tuotteet vastaamaan tämän päivän odotuksia ja käsityksiä käytettävyyden, asennettavuuden sekä valmistustekniikoiden suhteen. Väestönsuojien rakentaminen on lakisääteistä, tulee asiakkaille olla valinnanvaraa sekä tuotteissa että toimittajissa.
Olemme asiakkaan asialla, toimintamme on suoraviivaista, ammattimaista sekä tehokasta.

Tutustu meihin

Olemme toimineet turvallisuus- sekä väestönsuojelualalla jo pitkään. Meitä on yhteensä noin 20, mutta parhaiten tavoitat meidät alla olevien tahojen kautta.

Jani Rämänen
Jani RämänenMyyntijohtaja
jani@finnfort.com

Olen työskennellyt Suomen Turvakaupan kaupallisissa johtotehtävissä vuodesta 2014 alkaen ja nyt myös Finnfortin myynnissä. Helmikuusta 2018 alkaen vastuualueelleni kuuluu myös Suomen Turvakauppa Oy:n toimitusjohtajan tehtävät.

Tällä hetkellä ensisijainen tehtäväni on olla mukana ratkaisemassa asiakkaidemme tarpeita sekä sparrata osaavaa ja vastuullista tiimiämme.
Mottonani onkin, että meidän pitää joka päivä lunastaa asiakkaillemme antamat lupaukset.

Kokemusta kaupallisista asiantuntija- ja johtotehtävistä on kertynyt vuodesta 1998 Keskon, Leafin, Raision sekä Karkkimaailma Oy:n palveluksessa.

Timo Karkkulainen
Timo KarkkulainenTuotekehitysjohtaja
timo@finnfort.com

Insinöörikoulutuksen jälkeen, urani päätavoite on alusta asti ollut päästä toteuttamaan luovaa uuden suunnittelua. Tätä työtä olen nyt tehnyt useita vuosia ja se mielenkiintoinen matka tulee jatkumaan tässä uudessa yhtiössä.

Työkokemusta sekä osaamista minulle on kertynyt yli kahdenkymmenen vuoden ajan väestönsuojatuotteiden tuotekehityksessä sekä isojen väestönsuojien projektijohtotehtävissä. Olen ollut useissa vientiprojekteissa suunnittelijana sekä asiakaskohtaisissa hankkeissa tuotekehittelijänä. Näiden hankkeiden myötä olen luonut hyvät suhteet tutkimus ja- tuotekehityslaitoksiin, joilla on merkittävä rooli uusien tuotteiden kehitystyössä.

FinnFort- tiimi on toimintansa aikana osoittautunut erittäin positiiviseksi ja innokkaaksi tiimiksi, jossa kaikkien ideat ja ajatukset ovat tärkeitä työkaluja menestykseen.

Kaikessa tekemisessä pitää säilyttää tuntuma omaan osaamiseensa. Pidän tärkeänä, että yhtiössä panostetaan omakohtaiseen protojen valmistaminen sekä testaamiseen, joilla luodaan vahva perusta uusille tuotteille.

Teemu Selin
Teemu SelinHallituksen puheenjohtaja
teemu@finnfort.com

Isäni oli toinen Finnfort Safety Oy:n (ent. Turvallisuus 2000 Oy) perustajista. Teimme vuonna 2007 sukupolvenvaihdoksen ja otin vastuun yrityksen sekä tuotevalikoiman kehittämisestä. Viimeisten vuosien aikana olen itse keskittynyt mm. tuotekehitykseen, tuontiostojen organisoimiseen sekä uusiin yhteistyökuvioihin.

Perustimme Suomen Turvakauppa Oy:n vuonna 2008. Alusta lähtien Suomen Turvakauppa on ollut vahvassa ja kannattavassa kasvussa ja meistä on muodostunut turvallisuusvarusteiden ja -välineiden kaupassa varteenotettava tekijä.

Koulut käytyäni kävin muutaman vuoden tekemässä muille töitä (Sonera & Leaf) markkinoinnin ja myynnin parissa, mutta veri vei yrittäjäksi melko nopeasti. Perheessäni on pitkät perinteet yrittäjyydestä ja nimenomaan turvallisuusalalta.

Tuoretta otetta väestönsuojarakentamiseen

Olemme ajatelleet VSS-tuotteet uusiksi käytettävyyden parantamiseksi ja helpon asennettavuuden saavuttamiseksi

OTA YHTEYTTÄ